Hawaii dag 4

Dag 4 var en strand-dag, vi åkte till en strand som har rankats som top-10 stränder i världen! Först stannade vi vid en utskiksplats som hade en helt fantastisk vy!Sedan åkte vi vidare till stranden där vi var heeeeelt ensamma (!), stranden var heeeelt underbar men av någon anledning tog jag typ inga bilder alls. Vi kunde bara bada 15 personer åt gången i ett litet område vår badvakt vi hade med oss hade bestämt så det var mycket väntande vid strandkanten på ens tur, men när man var i vattnet var det superkul att hoppa i de stora vågorna tillsammans!
På vägen hem körde vi förbi kända ställen som till exempel byn där Barack Obama växte upp. Vår chaufför berättade att när Obama är där på besök får alla byborna gratis mat på detas lokala hamburgeställe. Vi stannade sedan på ett annat utkiksställe där man kunde kika ut över vågor och klippor som var väldigt coolt!


Hemma i Waikiki gick vi alla till Hard Rock Café för middag, ett supercoolt ställe! Sedan hade vi fritid i staden och stupade sedan i säng efter en annan lång dag.Kommentera här: