Januari-barn :)

Det är faktiskt så att 4 av mina favoritpersoner i hela världen fyller år i Januari! Så detta inlägget blir en kombinerad grattishälsning till dem! 

Först ut är de söta små knäppgökarna Viktor och Klara, mina älskade syskon och de bästa tvillingarna i hela världen! 12 år har det gått sedan ni föddes och fy vad tråkigt livet skulle vara utan er! Från att ha haft ett syskon fick jag tre och det är något av det bästa som hänt mig. Jag älskar och saknar er så himla mycket ni anar inte! Även om ni inte alltid är sams och är olika som natt och dag så står ni alltid upp för varandra i alla situationer och det är så himla härligt. Jag älskar er så mycket att min dator är fullproppad med bilder på er så här kommer ett urval. Hoppas att ni hade en riktigt rolig födelsedag i tisdags!

 
Nästa januaribarn är världens bästa Becka som fyllde 19 år tidigare denna månad. Jag är så glad att du är min kompis och några av mina absolut bästa minnen delar jag med dig. Jag saknar dig jättejättemycket verkligen och hoppas att din födelsedag var bra. Jag kommer ihåg när du gick hem från Erika den där sommarkvällen och jag visste att det var sista gången jag såg dig på ett år. Jag började gråta så fort du stängde dörren även om du hade sagt till mig att inte göra det haha. Men snart ses vi igen gullunge. Och även dig har jag bilder på vare sig du vill det eller inte!
 
 
 
Sist men inte minst har vi en till nittonåring: HANNA! Du är så himla bra, jag vet inte vart jag ska börja. Du är en väldigt speciell person men det är därför jag gillar dig. Jag tror att du var den första personen jag pratade med första dagen i gymnasiet och sen hängde jag i din väska ett antal veckor för att inte komma bort. Jag saknade din väska när jag började i skolan här i USA och när jag smsade dig om det så svarade du "Ja du var så liten och söt då...sedan hände något" och tidigare har du sagt "Jag tror inte att jag skulle blivit kompis med dig om du var såhär konstig första dagen i skolan". Det var väll en himla tur att jag inte var det då, för jag skulle inte kunna föreställa mig skolan utan dig! Jag saknar dig knäppis! Och grattis på födelsedagen som är IDAG!!!!!
 
 
 
Becka har en jättefin blogg som ni hittar om ni klickar HÄR! Hon är superduktig på foto och skulle nog göra alla dessa collagen mycket finare än mig, hon brinner verkligen för musik och foto så det hittar man mycket av på hennes blogg!
 
Ett sista collage blir på de två nittonåringarna tillsammans för att dem är så söta:
 
 
Hejdå säger jag med denna sista bilden på mig och numera tolvåringen Klara. Vi hade smetat in oss med någon slags ansiktsmask och efter den hade vi utslag som såg ut som tusen finnar i ansiktet i minst en vecka, så smarta är vi!
 
 
GRATTIS ALLA JANUARI-BARN!!!!
 

Kommentarer:

1 Klara Tullsten:

Haha taack Emma! <3 usch, den där ansiktsmasken var hemsk;)

Svar: Hahaha ja det var den!!!
Emma

2 becka :

EMS DU ÄR BÄST! Saknar dig så mycket speciellt när man ser alla sommarbilder för det påminner om båda konserterna! TUR att vi ska på minst en till :D awessomeeee <3

Svar: TACK SÖTIS!!! Och jaa det ska bli så himla kul jag saknar dig och alla andra så himla mycket, jag känner mig halv utan er!!!! <3 <3
Emma

Kommentera här: