Back in high school

Så nu när jag har gått i denna nya skolan i 10 skoldagar kanske det kan vara på tiden att jag bloggar om det också...

Så jag började ju då alltså en fredag, lite senare än alla andra på grund av pappersarbete, på Castle View High School som är den största skolan jag någonsin har gått på i mitt liv med ca 1800 elever. I början var jag helt lost, sprang runt med en karta, kunde ingenting och kände ingen. Seriöst de första tre dagarna ville jag bara lägga mig ner på marken och gråta vissa stunder för allt var så nytt och förvirrande. Men jag höll mig stark och positiv och så blev det bättre och bättre. 

Nu känner jag lite folk i varje klass och har även träffat och lunchat med andra utbytesstudenter från alla möjliga håll. Man har antingen 1a eller 2a lunch, skolan har sin egen Subway och typ pizza och en massa sånt som man kan köpa men jag tar med mig egen lunch hemifrån för det är ganska dyrt med skolans mat. Jag och en utbytesstudent från Thailand joinade också en klubb som heter Interact club som verkar vara en klubb där de typ hjälper folk och volontärarbetar och sånt. Vi har bara haft ett riktigt möte och då satt vi bara och fikade eftersom det var första mötet typ men vi ska ha möte imorgon så då kanske jag får lite mer grepp om vad det handlar om. Fick en grå t-shirt därifrån med en drake på, vet inte varför haha.

Skolan börjar 7.40 varje dag förutom på onsdagar då den börjar 8.10 tror jag. Sen slutar skolan varje dag klockan 14.55 (fick tänka till lite där, är så van vid AM och PM tid nu haha). Jag får skjuts till skolan eftersom Misti släpper av mig påväg till hennes jobb. På hemvägen har jag börjat ta skolbuss. Skolbussarna är både för High School och Middle School (som ligger med typ ett typ 1 km avstånd från varandra) och heeela den vägen är bara en lång rad med skolbussar när skolan slutar och elever som liksom vallfärdas haha.

Vårsporterna börjar i slutet av februari så då ska jag försöka gå med i tennis teamet. Vet inte om det är tryouts för det men vi får väll se.

Imorgon kommer jag skriva ett inlägg om mina klasser för om jag gör det här kommer detta inlägget bli alldeles för långt!

Godnatt

Även om skolan är ganska kul så beskriver den här bilden ganska bra hur det känns att vakna upp på morgonen, jag är inte en morgonmänniska!!!Kommentera här: