Utbytesdag

Kom hem från Stockholm i tisdags men har haft så fullt upp så har inte hunnit blogga. Det har hänt mycket spännande på utbytesfronten som jag inte har hunnit ta upp men det kommer i de närmsta inläggen :)

Nu är jag på väg till en andra utbytesträff med göteborgsgänget! Vi planerade ju själva en träff som vi hade i februari (tror jag det var...) i facebookgruppen och nu ska vi träffas ett gäng igen, både nya och gamla ansikten - kul! Nu är det nog en del som fått familj så det blir kul att prata med dem om deras placeringar och bara allmänt utbytesprat med de andra :)

Sen är vi ett gäng YFUare som ska hem till en volontär klockan 15 och göra SLEEP-testet vilket är ett engelskatest som man måste göra om man ska till USA för att de ska veta ungefär vart man ligger. Det ska vara väldigt enkelt enligt folk som gjort det, men det tar nog en liten stund att göra för det ska vara ganska många frågor och både en läsförståelse- och hörförståelsedel. Men jag är faktiskt inte alls nervös för det, det är ju liksom inte så att man inte får åka om man har några fel heller ;)

Kommentera här: